Over Mooi

Mijn naam is Lianne Fonville-Bosch, ik ben de eigenaresse van deze fijne kapsalon.  Ik ben sinds 2015 getrouwd met Patrick. 1-4-20 is onze tweeling geboren, Rox en Fien. Wij wonen met ons gezin en onze lieve Franse bulldog Boef in Coevorden.

 

Jarenlange ervaring

LianneVanaf mijn 15de zit ik in het mooie kappersvak. Ik heb een goede leerschool gehad bij een kapsalon in Coevorden en Meppel. Daarna was het tijd voor een verandering en heb ik besloten om een jaar op Curacao in een kapsalon te werken. Dit was een fantastische tijd!

Nu maak ik mijn jarenlange droom eindelijk waar. Mijn eigen kapsalon!

Mijn agenda stond al vrij snel lekker vol. In 2018 kwam Demi bij mij werken. Zij is ondertussen mijn rechterhand, en ook niet meer weg te denken bij kapsalon Mooi.

Mijn wens was om een kapsalon te krijgen waar mensen zich gehoord voelen. Niet alleen op het gebied van het haar maar ook als persoon. Dit is gelukt!

Demi Soer

LianneMijn naam is Demi Soer. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Kapsalon Mooi! Door de gemoedelijke sfeer in deze salon, voelde dit al snel vertrouwd & kon ik al mijn creativiteiten kwijt.

In dat zelfde jaar, ben ik de winnares geworden de Redken Color Award!!Ik geniet van mijn werk & vind het prachtig om mensen blij te zien met hun nieuwe coupe of kleuring!

Ik ben dinsdag tot en met zaterdag aanwezig in de salon! Zie ik u daar?

Colofon

Foto’s zijn gemaakt door Fotostudio 9

Website is ontwikkeld door Orbe