Over Mooi

Mijn naam is Lianne Fonville-Bosch, ik ben de eigenaresse van deze fijne kapsalon.  Ik ben sinds 2015 getrouwd met Patrick. Wij wonen met onze lieve Franse bulldog Boef in Coevorden. Wij zijn hier allebei geboren en getogen. Onze lieve Boef zal bij mij in de kapsalon zijn.

Op 1-4-2020 zijn wij papa en mama geworden van onze heerlijke tweeling Rox en Fien.

Jarenlange ervaring

Vanaf mijn 15de zit ik in het mooie kappersvak. Ik heb een goede leerschool gehad bij een kapsalon in Coevorden en na 10 jaren hier gewerkt te hebben heb ik een jaar bij een kapsalon in Meppel gewerkt. Daarna was het tijd voor een verandering en heb ik besloten om een jaar op Curacao in een kapsalon te werken. Dit was een geweldige tijd en is zeker een van de beste beslissingen in mijn leven geweest.

Het was daar niet alleen fantastisch maar ik heb ook zeker veel geleerd over mijzelf en ook over het leven in het algemeen.

Mijn droom

Na afloop van dat jaar ben ik weer teruggekeerd naar de kapsalon in Coevorden met de intentie om het eerst voor half jaar aan te zien. Dit is uiteindelijk 5 jaar geworden.

Het leven bestaat helaas niet alleen uit leuke dingen en mijn leven heeft dus ook zeker wat tegenslagen gekend. Deze situaties hebben ervoor gezorgd dat ik met beide benen op de grond werd gezet en hebben mij uiteindelijk als mens rijker gemaakt.

Nu maak ik mijn jarenlange droom eindelijk waar. Mijn eigen kapsalon!

Mooi voor iedereen

Mijn wens is om een kapsalon te hebben waar mensen zich gehoord voelen. Niet alleen op het gebied van het haar maar ook vooral als persoon. Ik hoop samen met u als klant dit waar te kunnen maken want zonder u gaat mij dit natuurlijk niet lukken.

Ik hoop u snel bij Kapsalon Mooi te mogen ontvangen.

Colofon

Foto’s zijn gemaakt door Fotostudio 9

Website is ontwikkeld door Orbe

Vanaf juli 2018 Is Demi erbij gekomen..

Sinds juli 2018 heb ik de salon uitgebreid. Door de vele aanvraag staat mijn eigen agenda al vrij snel vol. Om jullie toch de mogelijkheid te geven om wel geholpen te worden bij Kapsalon MOOI heb ik besloten om Demi aan te nemen. Demi werkt fulltime. Dus tijdens de gehele openingstijden