Team Mooi

Iedereen is welkom bij Kapsalon MOOI: Dames, heren en kinderen. Wij werken uitsluitend op afspraak, hierdoor krijgt de klant onze volledige aandacht.

Lianne

Lianne

Ik ben Lianne, al heel lang 23 jaar. Getrouwd met Patrick en trotse moeder van onze tweelingdochters Rox en Fien (2020). Onze lieve franse Bull Boef is ook nog steeds onderdeel van ons gezin. (helaas overleden in okt 2023) Wij wonen in Coevorden.

Ik hou van het leven. Van reizen, spontane acties, denk graag buiten de lijntjes, dansen, eten en sporten! Maar mijn grootste hobby is herinneringen maken, met de lieve en gezellige mensen om mij heen.

Vanaf mijn 15de zit ik al in het vak en in 2016 was het moment dat ik ben gestart als zelfstandig ondernemer aan de markt in een bovenruimte met kapsalon Mooi met 1 stoel.

De intentie was, alléén blijven werken. Maar al snel bleek er veel interesse te zijn in de manier waarop ik werk. Dus na 2 jaar kwam “mijn Deems” op mijn pad en zijn wij uitgegroeid als een bijzonder duo, wat goed op elkaar ingespeeld is.

In 2021 kwam het pand aan de Weeshuisstraat in beeld en besloten al snel dat dit een perfecte plek voor ons zou zijn. Ik ben ik, en al heel snel had ik het plaatje in mijn hoofd rond. 16 oktober openden wij officieel onze deuren. Met maar liefst 6 stoelen en 2 wasbakken. Nog meer mensen bleken onze werkwijze te waarderen. En al snel moesten we een nieuwe klantenstop instellen. Onze agenda liet nog maar weinig plekjes vrij.

Samen in overleg en we waren het eens, er kon best een collega bij. Wij hebben onze wensen verpakt in een vacature, maar pas na een jaar een vacature uit hebben te staan kwam daar in april dit jaar geheel onverwachts een brief van Esmeralda, zij zou september dit jaar starten met de kappersopleiding in Zwolle. Ze is al schoonheidsspecialiste en is ouder dan de gemiddelde eerstejaars leerling. Juist dat stukje sprak mij aan. Stukje levenservaring, en omgang met klanten zat er al in. Maar ja, wij waren opzoek naar een volleerd kapster met minimaal 5jr ervaring. En dat was bij Esmeralda niet zo.

Op dat moment was mijn broer ernstig ziek en ik wilde er zoveel zijn voor hem en zijn gezin. Dus in gesprek gegaan met Esmeralda, en samen besloten dat ze zsm bij ons aan het werk zou gaan.

Nadat Esmeralda en ik het contract getekend hadden volgde daar plots een enthousiaste brief van een dame met geel haar! Maar met een leuke spontane uitstraling, een een bak ervaring en ook nog woonachtig in Coevorden. Marijke.. zij werkte op dat moment in Klazienaveen als bedrijfsleidster en wilde graag dichterbij huis en was toe aan een nieuwe uitdaging.

Ook met haar in gesprek gegaan (ondertussen blauw haar) en het voelde goed en vertrouwd .. voor mij wel veel keuzes in een korte tijd, maar ik geloof dat soms dingen zo moeten lopen. Dus ook samen besloten om de samenwerking aan te gaan per 1 juni dit jaar.

Mijn intentie om alleen te blijven werken heb ik dus laten varen. En dit voelt goed!

Het ondernemen past bij mij, nieuwe plannen uitwerken. Ik zie vaak mogelijkheden en heb al snel een “plan” klaar in mijn hoofd. Dit zorgt ervoor dat ik mensen om me heen moet hebben die daarin mee kunnen varen en hun moment moeten pakken. Dat doet dit team! Hierdoor heb ik de ruimte om alles wat er door mijn hoofd gaat uit te werken, dat voelt fijn.

Wij werken met verschillende merken. Mijn veilige vertrouwde merk is REDKEN, hier maken wij de mooiste kleuren mee!

Daarnaast staat sinds juni dit jaar het prachtige merk Kevin Murphy te shinen op onze planken. Wat zijn wij hier verliefd op..

 • ELEVEN is ook een vertrouwd merk, wij zijn dol op de stylingproducten van dit jonge en frisse merk.
 • ECRU new york is candy voor onze curlies!
 • En daarnaast spelen en wisselen we nog wel eens met verschillende merken.
 • Elk type haar is bij ons welkom!
 • Krullen, mullets, een fade bij de heren, kinderen, permanente krullen voor de jongens, moneypiece, faceframing… enzv!
 • Onze kapsalon is all-round en wij deinzen nergens voor terug!
 • Wij krijgen vaak het compliment dat we zo lekker “gewoon” zijn.. to the point.
 • Wij willen eerlijk zijn tegen onze klanten en geven dat ook altijd een passend advies.

 

Ik wilde een klein stukje schrijven, maar zo te zien is DAT niet gelukt,

Lieve groet Lianne

Demi

Demi

Hey,

Mijn naam is Demi Smit-Soer, en ik ben 25 jaar oud.

Getrouwd met Patrick, we wonen samen in Dalerpeel.

Een mooie plek aan de rand van het bos, waar we heerlijk kunnen wandelen in onze vrije tijd. Buiten mijn werk om geniet ik er van om met vrienden af te spreken, lekker uit eten te gaan of fijn te gaan borrelen.

Ik ben sinds 2018 werkzaam bij Kapsalon Mooi. In deze prachtige salon hangt een gemoedelijke sfeer, die helemaal bij mij past. Dit voelde al snel vertrouwd & kon ik al mijn creativiteiten kwijt.

Ik ben mij verder gaan specialiseren in allerlei manieren van kleuren. Zowel volledige kleuringen, highlights en balayages.

Ook ben ik gespecialiseerd in krullen knippen. Een speciale manier van knippen en stylen om het beste van jouw krullen naar boven te halen. Hiervoor heb ik trainingen gevolgd bij Lianne en trainingen op locatie.

 • In 2018 ben ik winnares geworden van de Redken Color Award.
 • Kleuren vind heel leuk om te doen! Om creatief te zijn en de nieuwste trends oppakken.
 • Ik vind het belangrijk om up-to-date te blijven en volg daarom altijd nog zoveel mogelijk trainingen waar nodig.
 • Je kan bij mij terecht voor zowel dames knippen/kleuren, heren en kinderen knippen.
 • Ik geniet van mijn werk & vind het prachtig om mensen blij te zien met hun nieuwe coupe of kleuring!

 

Ik ben dinsdag tot en met zaterdag aanwezig in de salon!

Kom je binnenkort langs?

Liefs Demi

Marijke

Marijke

Hey, mijn naam is Marijke, 29 jaar oud en getrouwd met Dennis. We wonen met onze twee kinderen, Guus 3 jaar en Cato 1 jaar in Coevorden.

Ik ben 10 jaar actief in het kappersvak. Heb bij verschillende salons gewerkt en ervaring opgedaan.

In April van 2023 heb ik iets spannends gedaan.. want ik hoorde van een vriendin dat kapsalon Mooi nog steeds een vacature had. De hele nacht wakker gelegen of ik die stap ging zetten en wat er allemaal in een sollicitatiebrief moet staan. Verstuurd.. en s’avonds zaten Lianne en ik al om tafel.

Het voelde meteen goed en vanaf juni werk ik met veel plezier.

 • Voor nieuwe trends en technieken laat ik mij inspireren door social media en trainingen.
 •  Ben van alle markten thuis 🙂
 • De heren trends zoals fade of skin cuts zijn mijn specialiteiten en doe ik graag.
 • Maar wat ik vooral graag doe is iedereen tevreden de deur uit laten gaan.

 

In mijn vrije tijd ben ik graag met ons gezin aan het zwemmen, fietsen of knutselen. Met familie, vrienden en vriendinnen ga ik graag uiteten.

I Love plants!

En mag graag klussen en creatief bezig zijn in en om huis.

Op Dinsdag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdag (om de week) ben ik te vinden in de salon.

Tot snel!

Liefs, Marijke

Esmeralda

Esmeralda

Hoi!

Mijn naam is Esmeralda Philips. Ik ben 23 jaar en sinds april 2023 maak ik deel uit van team Mooi! Ik ben in 2020 afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste niveau 4, en kort na mijn afstuderen ben ik mijn eigen schoonheidssalon aan huis begonnen. Ik vind het klantcontact en het bezig zijn in de beautybranche echt super, en ik voel me hierin ook helemaal thuis.

Naast dat ik mijn werk als wimper- & wenkbrauwstylist met heel veel liefde uitvoer, heeft het kappersvak ook altijd al mijn interesse gehad. Maar midden in de corona tijd was in mijn ogen geen ideale situatie om een kappersopleiding te starten.. Daardoor heb na het behalen van mijn schoonheidsspecialiste diploma gekozen om mij eerst te focussen op mijn eigen bedrijf.

 • Nu, 3 jaar later, kon ik het kappersvak nog steeds niet uit mijn hoofd zetten, en besloot ik om te gaan beginnen aan de kappersopleiding. Ik volg sinds dit jaar de ‘salonmanager niveau 4’ opleiding op Landstede in Zwolle. Ik heb het ontzettend naar mijn zin in de kapsalon en ik kan niet wachten om alle fijne kneepjes en leuke onderdelen van het kappersvak te gaan leren en beheersen!

 

Als ik niet aan het werk ben, ben ik vaak te vinden in de sportschool. Ik doe nu een aantal jaar aan krachttraining en doe dit altijd met veel plezier. Naast mijn ‘gezonde’ levensstijl vind ik het ook heerlijk om te genieten van een lekker borrelplankje op het terras met vriendinnen, of om de stad in te gaan om te gaan winkelen. Een fijn avondje thuis op de bank met Netflix zeg ik overigens ook geen nee tegen!

Ik ben op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag in de kapsalon te vinden, en kijk er naar uit om jullie in de salon te zien!

Liefs Esmeralda