Merken

Wij hebben gekozen om met het merk REDKEN te gaan werken, dit merk sluit precies aan op onze verwachtingen van een kappersmerk. Redken biedt ons als kapster veel educatie zodat wij u altijd op de hoogte kunnen houden van de nieuwste trends op het gebied van kleuren, knippen, haarverzorging en stylen.

Creativiteit geïnspireerd door het straatbeeld

Schoonheid die kracht krijgt dankzij innovatie en wetenschap. Artistieke uitdrukking die geen grenzen kent. REDKEN wordt gedreven door passie, spirit en de magische energie van New York. Het merk inspireert stylisten op het gebied van educatie, innovatieve producten en creativiteit. REDKEN zet de toon en brengt vernieuwing voor nu en voor de toekomst.

Inspirerend

Alleen de meest inspirerende influencers zijn verbonden aan REDKEN. Zo bestaan onze muses niet alleen uit Suki  aterhouse,
Lea T en Amber Le Bon, maar zet ook Victoria Koblenko zich op nationaal niveau in als style ambassador voor REDKEN.

Nieuwste haartrends en technieken

Ontdek de laatste haartrends van de FashionWeek door Guido Palau, REDKEN’s Global Creative Director en ’s werelds
meest visionaire fashion stylist. Hiernaast werken we samen met studenten van de ArtEZ fashion design opleiding. Twee keer
per jaar verzorgt REDKEN de fashion show van hun collectie. REDKEN is altijd on topic wat betreft de technieken en ontwikkelingen op het gebied van haircare, styling, en haarkleuring.

ELEVEN

Bij ons zijn de geweldige producten van ELEVEN te verkrijgen. Kijk op www.elevenaustralia.nl voor de super fijne en betaalbare producten. Wilt u er zeker van zijn dat het product wat u graag wilt ook aanwezig is? Stuur dan even een whatsappje naar 0623560577.

Curls control

Bent u opzoek naar iets wat echt werkt voor uw krullen?
Dan zijn de producten van Curls control misschien wel iets voor  u!

Alle producten van Curls control zijn verkrijgbaar bij Kapsalon MOOI. Wij zorgen voor onze eigen aanbiedingen. Houdt daarvoor onze facebook en instagram in de gaten. Heeft u vragen? Dan mag u altijd whatsappen op 0623560577.

U kunt alle Informatie vinden over deze producten op

Deze dame is geknipt met een speciale krultechniek. Vervolgens hebben we alle producten van controlled chaos gebruikt.

Deze dame is geknipt met een speciale krultechniek. Vervolgens hebben we alle producten van controlled chaos gebruikt.