Merken

Wij hebben gekozen om met het merk REDKEN te gaan werken, dit merk sluit precies aan op onze verwachtingen van een kappersmerk. Redken biedt ons als kapster veel educatie zodat wij u altijd op de hoogte kunnen houden van de nieuwste trends op het gebied van kleuren, knippen, haarverzorging en stylen.

ELEVEN

Bij ons zijn de geweldige producten van ELEVEN te verkrijgen. Kijk op www.elevenaustralia.nl voor de super fijne en betaalbare producten. Wilt u er zeker van zijn dat het product wat u graag wilt ook aanwezig is? Stuur dan even een whatsappje naar 0623560577.

Curls control

Bent u opzoek naar iets wat echt werkt voor uw krullen?
Dan zijn de producten van ECRU of  Curls control misschien wel iets voor  u!

Alle producten van ECRU (curl perfect) en Curls control zijn verkrijgbaar bij Kapsalon MOOI. Wij zorgen voor onze eigen aanbiedingen. Houdt daarvoor onze facebook en instagram in de gaten. Heeft u vragen? Dan mag u altijd whatsappen op 0623560577.

Deze dame is geknipt met een speciale krultechniek. Vervolgens hebben we alle producten van controlled chaos gebruikt.

Deze dame is geknipt met een speciale krultechniek. Vervolgens hebben we alle producten van controlled chaos gebruikt.

Brazilian bond builder

 

 

 

Don’t Color Without It
Brazilian Bond Builder is een revolutionair product dat in slechts één stap het haar tijdens het kleurproces beschermt en haarschade en gebroken haarverbindingen herstelt. Brazilian Bond Builder is uitsluitend beschikbaar
voor de professionele gebruiker en overtreft ruim de prestaties van plexen en vergelijkbare haarbehandelingsproducten.

 

Demi Permanent Conditioner
Demi Permanent Conditioner is specifiek ontwikkeld voor gebruik in combinatie met Brazilian Bond Builder voor de behandeling en herstel van zwaar beschadigd haar. Als conditioner zorgt Demi Permanent Conditioner voor een intensieve herstelbehandeling en behoudt z’n werking tot meer dan tien wasbeurten. De baanbrekende technologie van Demi Permanent Conditioner zorgt voor herstel van de interne structuur in de vezellaag van het haar en sealt de schubbenlaag. Demi Permanent Conditioner zorgt voor een drastische vermindering van haarbreuk en beschermt het haar tegen mogelijke beschadiging. Net als Brazilian Bond Builder is Demi Permanent Conditioner uitsluitend beschikbaar voor professionelen.

Split end bonder
Gespleten haarpunten en beschadigd haar behoren definitief tot het verleden dankzij Split End Bond3R. Deze enkel voor professionele gebruikers beschikbare behandeling herstelt de interne haarstructuur en vult gebroken vezels. Hierdoor is deze behandeling uitermate geschikt voor mensen die hun haar willen laten groeien of waarvan het haar op een bepaalde lengte breekt. Tevens zorgt Split End Bond3R voor een bescherming tegen toekomstige haarschade gedurende 4 weken.