Merken

Wij hebben gekozen om met het merk REDKEN te gaan werken, dit merk sluit precies aan op onze verwachtingen van een kappersmerk. Redken biedt ons als kapster veel educatie zodat wij u altijd op de hoogte kunnen houden van de nieuwste trends op het gebied van kleuren, knippen, haarverzorging en stylen.

KEVIN.MURPHY

THE CHOICES WE MAKE
KEVIN.MURPHY staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. Wij ontwikkelen performance based haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!

 

ECO FRIENDLY
By KEVIN.MURPHY geven wij om het milieu en erkennen wij het serieuze gevaar van klimaatverandering. Als organisatie voelen wij ons verantwoordelijk een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en onze leefomgeving. Daarom maken we bewuste keuzes als het gaat om onze producten, ingrediënten en verpakkingen.

 

SKINCARE FOR YOUR HAIR
De basis voor al onze washes, rinses, treatments en styling producten zijn natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten gecombineerd met innovatieve skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. We vermijden stoffen zoals sulfaten en parabenen. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten, omdat juist deze mild zijn voor het haar en de hoofdhuid. Het resultaat: gewichtloze haarproducten die langdurig presteren, het haar stevigheid geven en bovendien parabeen- en sulfaatvrij zijn.

 

ELEVEN

Bij ons zijn de geweldige producten van ELEVEN te verkrijgen. Kijk op www.elevenaustralia.nl voor de super fijne en betaalbare producten. Wilt u er zeker van zijn dat het product wat u graag wilt ook aanwezig is? Stuur dan even een whatsappje naar 0623560577.

Curls control

Bent u opzoek naar iets wat echt werkt voor uw krullen?
Dan zijn de producten van ECRU of  Curls control misschien wel iets voor  u!

Alle producten van ECRU (curl perfect) en Curls control zijn verkrijgbaar bij Kapsalon MOOI. Wij zorgen voor onze eigen aanbiedingen. Houdt daarvoor onze facebook en instagram in de gaten. Heeft u vragen? Dan mag u altijd whatsappen op 0623560577.

Deze dame is geknipt met een speciale krultechniek. Vervolgens hebben we alle producten van controlled chaos gebruikt.

Deze dame is geknipt met een speciale krultechniek. Vervolgens hebben we alle producten van controlled chaos gebruikt.