>Hey lieve klanten!

CORONA-update..

🔔Zoals waarschijnlijk iedereen weet gaan alle scholen/horeca gelegenheden dicht.
KapsalonMOOI blijft tot nadere orde gewoon OPEN. Demi staat gezond en wel voor u klaar en om dat zo te houden willen wij er alles aan doen om Demi en u te beschermen.

🦠Zo worden alle oppervlaktes, handgrepen, deurknoppen, kaptafels etc meerdere malen per dag grondig gedesinfecteerd en staat er voldoende desinfectant en handzeep voor u klaar.

📣Er zijn wel een aantal voorwaarden die wij gaan stellen aan uw bezoek:

*u zult zich houden aan de welbekende voorschriften van RIVM.
*heeft u last van de welbekende klachten/symptomen, (dus ook een “verkoudheid”) dan kunnen we u niet ontvangen in de kapsalon en hebben we liever dat u de afspraak verzet. (Dit kan rondom de corona-virus elk moment gedaan worden, hiervoor worden GEEN kosten in rekening gebracht.)
Dit kan via de bevestiging die u in de mail ontvangen hebt of stuur een whatsapp naar 0623560577, daar zal vanaf dinsdag weer op gereageerd worden.
*wilt u ALLEEN naar de afspraak komen?
Dit vragen we u zodat we met zo min mogelijk mensen in 1 ruimte te zitten. Wij streven ernaar om met MAX 3personen (incl Demi) in de kapsalon aanwezig te zijn. We zullen zorgen voor een extra wachtruimte, zodat u tijdens de behandeling alleen met Demi in de kapsalon zelf zit.

Op deze manier kan Demi doorgaan met prachtig haar maken. En kan iedereen met een gerust gevoel genieten van een bezoek bij kapsalon MOOI🖤

Lieve groet kapsalon MOOI

📲U kunt een afspraak inplannen via de website daar ziet u alle beschikbare plekjes...

<img style=" />

UPDATE-corona virus mbt kapsalon MOOI

Hey lieve klanten! CORONA-update.. 🔔Zoals waarschijnlijk iedereen weet gaan alle scholen/horeca gelegenheden dicht. KapsalonMOOI blijft tot nadere orde gewoon OPEN. Demi staat gezond en wel voor u klaar en om dat zo te houden willen wij er alles aan doen om Demi en u te beschermen. 🦠Zo worden alle oppervlaktes, handgrepen, deurknoppen, kaptafels etc meerdere malen per dag grondig gedesinfecteerd en staat er voldoende desinfectant en handzeep voor u klaar. 📣Er zijn wel een aantal voorwaarden die wij gaan stellen aan uw bezoek: *u zult zich houden aan de welbekende voorschriften van RIVM. *heeft u last van de welbekende klachten/symptomen, (dus ook een “verkoudheid”) dan kunnen we u niet ontvangen in de kapsalon en hebben we liever dat u de afspraak verzet. (Dit kan rondom de corona-virus elk moment gedaan worden, hiervoor worden GEEN kosten in rekening gebracht.) Dit kan via de bevestiging die u in de mail ontvangen hebt of stuur een whatsapp naar 0623560577, daar zal vanaf dinsdag weer op gereageerd worden. *wilt u ALLEEN naar de afspraak komen? Dit vragen we u zodat we met zo min mogelijk mensen in 1 ruimte te zitten. Wij streven ernaar om met MAX 3personen (incl Demi) in de kapsalon aanwezig te zijn. We zullen zorgen voor een extra wachtruimte, zodat u tijdens de behandeling alleen met Demi in de kapsalon zelf zit. Op deze manier kan Demi doorgaan met prachtig haar maken. En kan iedereen met een gerust gevoel genieten van een bezoek bij kapsalon MOOI🖤 Lieve groet kapsalon MOOI 📲U kunt een afspraak inplannen via de website daar ziet u alle beschikbare plekjes...

Ervaringen