>🚨🚨🚨BREAKING NEWS🚨🚨🚨

Vanwege de drukte en nog steeds toenemende aanvraag heb ik besloten om voor versterking te zorgen.. en wat ben ik daar nu al blij mee😁

Demi zal op korte termijn privé training van een educator van REDKEN krijgen. Zo zal ze volledig getraind met de REDKEN producten U kunnen helpen en adviseren.

Ik heb al aantal mooie dingen van haar gezien waaronder de balayage-techniek. De balayage is nog steeds DE trend op haargebied.. zij schat zelf in of ze dat freehand, met folie, of met een nieuwe techniek met watten gaat doen.

Wilt u door haar geholpen worden? Stuur dan een whatsappje naar 0623560577, dan kunnen we samen met u een afspraak inplannen.
Haar eerste klanten staan al ingepland!💪🏼
Zij werkt op dinsdag van 12:30-17:30/18:30-20:30.
(Online inplannen bij Demi volgt later)

Groetjes Lianne, Demi en BOEF🐾

Nieuwe collega vanaf 1juli

🚨🚨🚨BREAKING NEWS🚨🚨🚨 Vanwege de drukte en nog steeds toenemende aanvraag heb ik besloten om voor versterking te zorgen.. en wat ben ik daar nu al blij mee😁 Demi zal op korte termijn privé training van een educator van REDKEN krijgen. Zo zal ze volledig getraind met de REDKEN producten U kunnen helpen en adviseren. Ik heb al aantal mooie dingen van haar gezien waaronder de balayage-techniek. De balayage is nog steeds DE trend op haargebied.. zij schat zelf in of ze dat freehand, met folie, of met een nieuwe techniek met watten gaat doen. Wilt u door haar geholpen worden? Stuur dan een whatsappje naar 0623560577, dan kunnen we samen met u een afspraak inplannen. Haar eerste klanten staan al ingepland!💪🏼 Zij werkt op dinsdag van 12:30-17:30/18:30-20:30. (Online inplannen bij Demi volgt later) Groetjes Lianne, Demi en BOEF🐾

Ervaringen