Kapsalon Meppel

Kapsalon Mooi is sinds 2016 gevestigd in Coevorden. U vindt hier een professionele, deskundige en vooral gezellige kapsalon waar tevreden gezichten en prachtig Mooie kapsels het streven zijn.

wij staan met een klein team in de salon en daarom kunt u optimaal genieten van de rust, gezelligheid en het vertrouwen bij kapsalon Mooi die u niet snel elders zult vinden in Coevorden, Meppel en omstreken. Omdat de kapsalon gesitueerd is midden in het centrum van Coevorden is de kapsalon altijd goed te bereiken vanuit Meppel met openbaar vervoer en natuurlijk per auto door alle (gratis!) parkeerplekken.

Dames, heren en kinderen zijn allemaal van harte welkom bij kapsalon Mooi. Voor aantrekkelijke en voordelige arrangementen kunt u ook terecht bij deze ervaren kapsters uit Coevorden. U kunt kijken op deze website voor meer informatie over de prijzen en arrangementen of voor het maken van een online afspraak. U kunt ook een whatsapp sturen naar telefoonnummer: 06-23560577.

Gebruik de blauwe parkeerschijf!

Kapsalon Mooi is gesitueerd in het centrum van Coevorden aan de Weeshuisstraat 19. Hierdoor heeft u per auto en per openbaar vervoer een rechtstreekse verbinding met Meppel. Als u de blauwe parkeerschijf gebruikt kunt u gebruik maken van de gratis parkeerplekken in het centrum.

Mijn droom komt uit

Wij staan met een klein team in de salon. U kunt er dus altijd op vertrouwen dat u niet alleen een kapsel kunt verwachten waar u trots op en tevreden mee bent, maar ook dat u de rust en aandacht krijgt die hoogstwaarschijnlijk uniek is in de omgeving van Coevorden, Hoogeveen en Meppel.

Wij hebben specialisaties in verscheidene nieuwe methodes en technieken voor niet alleen het verven maar ook het knippen van uw haar. Enkele van deze geweldige technieken zijn het knippen van krullen en droogknippen.

Lianne; Vooral dames en heren met krullend haar vinden het vaak een uitdaging om een kapsalon met een kapper/kapster te vinden waar zij tevreden mee zijn. Op de B-Academy in Amsterdam heb ik de prachtige kans gekregen om mij te verdiepen in het knippen van krullend haar. Deze academy heeft mij zo gespecialiseerd dat ik het haar op zo een manier kan knippen dat er een krachtigere krul tevoorschijn komt en de vorm van het kapsel veel beter zal blijven zitten.

De technieken van het droogknippen zijn wel uitdagender dan het knippen als het haar nat is, maar deze methode zorgt er vooral voor dat ik de natuurlijke vorm en valling van het haar goed kan zien. Daar kan ik dan de manier van knippen weer op aanpassen. Haar dat te kort geknipt is wordt hierdoor volledig verleden tijd. Beide methodes (en verscheidene andere) pas ik als een van de weinige toe in Coevorden, Meppel en omstreken.

Ondertussen heb ik mijn gehele team deze techniek bijgebracht.