Kapsalon Hoogeveen

Kapsalon Mooi is sinds 2016 gevestigd in Coevorden. U vindt hier een professionele, gezellige en vooral vaardige kapsalon waar tevreden mensen het ultieme streven is. Wij staan met een klein team in de kapsalon en daarom kunt u optimaal genieten van de gezelligheid, vaardigheid en privacy bij kapsalon Mooi die u niet snel elders zult vinden in Coevorden, Hoogeveen en omstreken.

Uitstekend te bereiken vanuit Hoogeveen

Omdat de kapsalon midden in het centrum van Coevorden is gesitueerd is de kapsalon altijd uitstekend te bereiken vanuit Hoogeveen met het openbaar vervoer en natuurlijk ook per auto door alle gratis parkeermogelijkheden. Dames, heren en kinderen zijn van harte welkom bij kapsalon Mooi. Voor voordelige arrangementen kunt u absoluut terecht bij deze vaardige kapsters uit Coevorden. U kunt verder kijken op deze website voor overige informatie over de prijzen en alle arrangementen of voor het online maken van een afspraak. U kunt per telefoon contact opnemen door whatsapp sturen naar telefoonnummer: 06-23560577

Wij hebben het altijd noodzakelijk gevonden om ons te blijven onderscheiden en ontwikkelen. Daarom hebben wij ons al langer gespecialiseerd in verscheidene nieuwe verf- en kniptechnieken. Ons streven is om u zich Mooi te laten voelen en dat u bij elk bezoek met plezier en tevredenheid in de spiegel kijkt. Wij hopen u snel te zien bij kapsalon Mooi.

Kapsalon Mooi ligt in het centrum van Coevorden aan de Weeshuisstraat 19

Hierdoor heeft u per auto maar ook per openbaar vervoer een prettige verbinding met Hoogeveen. U kunt in het centrum gratis gebruik maken van de parkeerplekken zolang u de blauwe parkeerschijf gebruikt.

Klanten Mooi te laten voelen

Het doel is om al onze klanten zich Mooi en tevreden te laten voelen en om hun de volledige aandacht en de privacy te kunnen geven die ik altijd al heb willen kunnen bieden. Wij staan met een klein team in de salon en dit zorgt ervoor dat u er altijd op kunt vertrouwen dat u niet alleen een kapsel krijgt waar u blij mee bent maar ook de rust en persoonlijke zorg krijgt.

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende nieuwe methodes en technieken voor niet alleen het verven maar ook voor het knippen van uw haar. Een aantal van deze geweldige vernieuwende technieken zijn het knippen van krullen en droogknippen. Vooral dames en heren met krullend haar vinden het vaak erg lastig om een salon met een kapper/kapster te vinden waar zij tevreden mee kunnen zijn.

Op de B-Academy in Amsterdam heb ik (Lianne) de mooie kans gekregen om me te verdiepen in het knippen van het krullende haar. Deze school heeft mij gespecialiseerd zodat ik het haar op een manier kan knippen die zorgt voor een krachtigere krul en de vorm van het kapsel beter zal blijven zitten. De techniek van het droogknippen is wel uitdagender dan knippen als het haar nat is, maar deze methode zorgt ervoor dat ik de natuurlijke valling en vorm van het kapsel goed kan zien. Hier kan ik dan de manier van knippen op aanpassen.

Haar dat te kort geknipt is wordt hierdoor volledig verleden tijd. Beide technieken (en verschillende andere) pas ik als een van de weinige toe in Coevorden, Hoogeveen en omstreken.

Door de jaren heen hebben mijn collegas zich deze techniek ook eigen gemaakt.