Kapsalon Hardenberg

Kapsalon Mooi is sinds 2016 gevestigd in Coevorden, een professionele, deskundige en gezellige kapsalon waar blije gezichten en prachtige trendy kapsels het streven zijn. Wij staan met een klein team in de salon en daarom kunt u genieten van de gezelligheid, de rust en het vertrouwen bij kapsalon Mooi die u niet snel ergens anders zult vinden in Coevorden, Hardenberg en omstreken.

Goed bereikbaar vanuit Hardenberg

Omdat de kapsalon gesitueerd is in het centrum van Coevorden is de salon altijd goed bereikbaar vanuit Hardenberg met openbaar vervoer en per auto door alle (gratis!) parkeermogelijkheden. Dames, heren en kinderen zijn allemaal van harte welkom. Voor aantrekkelijke arrangementen kunt u ook terecht bij deze gezellige en ervaren kapsters uit Coevorden. U kunt kijken op de website voor meer informatie over de arrangementen en prijzen of voor het online maken van een afspraak. U kunt ook telefonisch contact opnemen door een whatsapp-bericht te sturen naar telefoonnummer: 06-23560577.

 

In kapsalon Mooi, gelegen aan de Weeshuisstraat 19 in Coevorden, kunnen wij al onze klanten het vertrouwen, de rust en de aandacht geven die wij jullie gunnen.

Wij hebben het altijd belangrijk gevonden om ons te blijven onderscheiden en ontwikkelen als kapsters, dat is waarom wij ons blijven specialiseren in verscheidene nieuwe technieken en methodes. Ons streven is om u zich Mooi te laten voelen en dat u na elk bezoek met plezier in de spiegel kijkt. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten in kapsalon Mooi.

Gratis parkeren

Kapsalon Mooi is gesitueerd in het centrum van Coevorden aan de Weeshuisstraat 19. Hierdoor heeft u per auto en per openbaar vervoer een uitstekende verbinding met Hardenberg. Als u de blauwe parkeerschijf gebruikt kunt u hier volledig gratis parkeren.

Kapsalon Mooi

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende nieuwe methodes en technieken voor het verven en knippen van uw haar. Enkele van die mooie technieken zijn krullen knippen en droogknippen.

Vooral mensen met krullend haar vinden het vaak nogal moeilijk om een kapper/kapster te vinden waar zij tevreden kunnen zijn na een bezoek. Op de B-Academy in Amsterdam heb ik (Lianne) de prachtige kans gekregen om mij verder te specialiseren in het knippen van krullend haar. Deze opleiding heeft mij zo opgeleid dat ik het haar op een manier kan knippen dat er een mooiere krul tevoorschijn komt en de vorm veel beter zal blijven zitten.

De techniek van het droogknippen is wel uitdagender dan knippen van nat haar, maar deze methode zorgt er vooral voor dat ik goed kan zien hoe het haar valt. Daar kan ik dan het knippen op aanpassen. Haar dat te kort is geknipt wordt hierdoor verleden tijd. Beide technieken (en andere) pas ik als een van de weinige toe in Coevorden, Hardenberg en omstreken.

Ik heb de rest van mijn collegas deze techniek ook geleerd, zij verstaan het vak net zo goed als ik.