Kapsalon Gramsbergen

Kapsalon Mooi is sinds 2016 gevestigd in Coevorden, een deskundige en professionele kapsalon waar blije gezichten en mooie kapsels het streven zijn. Wij werken in een klein team en daarom kunt u genieten van de gezelligheid, de rust en het vertrouwen bij kapsalon Mooi die u niet snel ergens anders zult vinden in Coevorden, Gramsbergen en omgeving.

Gesitueerd in Coevorden centrum

Gesitueerd in Coevorden centrum is de kapsalon altijd goed bereikbaar en met genoeg parkeerplekken mocht u met de auto vanuit Gramsbergen komen. Dames, heren en kinderen zijn op afspraak van harte welkom. Voor aantrekkelijke en mooie arrangementen kunt u ook terecht bij deze gezellige en ervaren kapsters uit Coevorden. U kunt terecht op onze website voor meer informatie over onze prijzen en arrangementen of voor het online maken van een afspraak. U kunt ons bereiken door een bericht te sturen via whatsapp naar telefoonnummer: 06-23560577.

Ons doel

 

Ons doel is om u zich Mooi te laten voelen en dat u na elke behandeling met plezier in de spiegel kijkt. Zien wij U snel in kapsalon Mooi?

De Markt 9A in Coevorden

Kapsalon Mooi ligt in Coevorden in het centrum aan de Weeshuisstraat 19. Hierdoor heeft u per auto en per openbaar vervoer een goede verbinding met Gramsbergen. Als u gebruik maakt van de blauwe parkeerschijf kunt u hier gratis parkeren.

Kapsalon Mooi is onze visie. De wens om mensen zich Mooi te laten voelen en om hun alle aandacht en rust te kunnen geven die iedereen hoort te hebben tijdens een bezoek aan een kapsalon. Omdat wij in een klein team werken kunt u er niet alleen op vertrouwen dat u een kapsel krijgt waar u met plezier naar kijkt in de spiegel maar ook dat u de aandacht en privacy krijgt die u hoogstwaarschijnlijk niet zult krijgen in andere kapsalons in Coevorden, Gramsbergen en omgeving.

Nieuwe methodes en technieken

Wij zijn gespecialiseerd in verscheidene nieuwe methodes en technieken. Enkele van die technieken zijn droogknippen en krullend haar knippen. Vooral mensen met krullende haren vinden het vaak nogal een uitdaging om een kapper/kapster te vinden waar zij blij kunnen zijn na een bezoek.

Op de B-Academy in Amsterdam heb ik (Lianne) de kans gekregen om mij te specialiseren in het knippen van krullend haar. Deze opleiding heeft mij geholpen dat ik het haar op zo een manier kan knippen dat het mooier zal krullen en de vorm beter zal blijven zitten.

De techniek van droogknippen is wat moeilijker dan knippen als het haar nat is, maar deze methode zorgt er vooral voor dat wij goed kunnen zien hoe het haar valt. Daar kunnen wij het knippen dan op aanpassen. Haar te kort knippen is hierdoor verleden tijd.

Beide technieken (en overige) passen wij als een van de weinige toe in Coevorden, Gramsbergen en omgeving.