Kapsalon Emmen

Kapsalon Mooi is sinds 2016 Coevorden, een deskundige en professionele kapsalon waar tevredenheid en mooie kapsels het hoogste doel zijn. Wij werken in een klein team en daarom heeft u de gezelligheid, de rust en het vertrouwen bij kapsalon Mooi die u niet snel ergens anders zult vinden in Coevorden, Emmen en omstreken.

Centrum van Coevorden

Gesitueerd in het centrum van Coevorden is de kapsalon altijd goed bereikbaar en met voldoende parkeerplekken mocht u vanuit Emmen met de auto komen. Op afspraak zijn dames, heren en kinderen allemaal van harte welkom. Voor aantrekkelijke arrangementen kunt u ook terecht bij deze vaardige en gezellige kapster uit Coevorden. Voor het online maken van een afspraak of voor meer informatie over de arrangementen of prijzen kunt u terecht op mijn website. U kunt ook per telefoon contact opnemen door via whatsapp een bericht te sturen of te bellen naar telefoonnummer 06-23560577.

Over Kapsalon Mooi in Coevorden

 

Wij vinden het erg belangrijk om ons altijd te blijven ontwikkelen en onderscheiden, daarom hebben wij ons gespecialiseerd in verscheidene nieuwe technieken en methodes.

Ons doel is om u zich Mooi te laten voelen en dat u na afloop van de behandeling met plezier in de spiegel kan kijken. Wij hopen u snel te mogen begroeten in kapsalon Mooi.

Voldoende mogelijkheden om te parkeren

Kapsalon Mooi ligt in Coevorden in het centrum aan de Weeshuisstraat 19. Hierdoor heeft u per auto en per openbaar vervoer een goede verbinding met Emmen. U kunt hier gratis parkeren maar moet echter wel gebruik maken van de blauwe parkeerschijf.

Kapsalon Mooi is geboren uit een visie

De droom om mensen zich Mooi te laten voelen en om hun de rust en aandacht te kunnen geven die iedereen verdient tijdens een bezoek aan een kapper. Omdatwij in een klein team werken kunt u er niet alleen op vertrouwen dat u een kapsel krijgt waar u met plezier naar kijkt in de spiegel maar ook dat u de aandacht en privacy krijgt die u hoogstwaarschijnlijk niet zult krijgen in andere kapsalons in Emmen en omgeving.

Wij ben gespecialiseerd in meerdere methodes en technieken.

Enkele van die nieuwe technieken zijn droogknippen en het knippen van krullende haren. Vooral mensen met krullend haar vinden het vaak een uitdaging om een kapsalon te vinden waar zij blij kunnen zijn met het resultaat na een knipbehandeling. In Amsterdam heb ik de kans gekregen om mij onder andere te specialiseren in het knippen van het krullende haar.

Dit zorgt ervoor dat ik het haar zo een manier kan knippen dat het mooier zal krullen en de vorm er beter in zal blijven zitten. De methode van droogknippen is wat moeilijker dan het knippen van nat haar, maar deze techniek zorgt er vooral voor dat ik beter kan zien hoe het haar valt en ik daar het knippen op kan aanpassen. Hierdoor kan ik ook voorkomen dat het haar te kort wordt geknipt. Beide technieken (en andere) pas ik als een van de weinige toe in Coevorden, Emmen en omstreken.

Maak online een afspraak

Contact