Kapsalon De Krim

Kapsalon Mooi is een gezellige kapsalon in Coevorden. Dit is een professionele, vaardige en vooral leuke kapsalon waar tevreden mensen met een prachtig kapsel het ultieme doel is. Wij staan met in een klein team in de kapsalon en daarom kunt u ongestoord genieten van de vaardigheid en gezelligheid bij kapsalon Mooi die u niet snel in een andere salon zult vinden in Coevorden, de Krim en omgeving.

Goed te bereiken vanuit de Krim

Omdat kapsalon Mooi midden in het centrum van Coevorden zit is de salon altijd prima te bereiken vanuit de Krim met het openbaar vervoer en natuurlijk ook per auto door alle gratis parkeerplaatsen. Hele families zijn welkom bij kapsalon Mooi. Voor aantrekkelijke arrangementen kunt u terecht bij deze vaardige kapsters uit Coevorden. U kunt verder kijken op deze website voor de informatie over prijzen en alle beschikbare arrangementen of voor het maken van een online afspraak. U kunt telefonisch contact opnemen door een whatsappbericht te sturen naar telefoonnummer: 06-23560577.

Gratis parkeren

Kapsalon Mooi is gevestigd in het centrum van Coevorden aan Weeshuisstraat 19. Zo heeft u per auto maar ook per openbaar vervoer een rechtstreekse verbinding met de Krim. In het centrum kunt u gratis gebruik maken van de parkeerplaatsen zolang u de blauwe parkeerschijf gebruikt.

Het ultieme doel is om al onze bezoekers zich Mooi en tevreden te laten voelen. Wij werken in een klein team. Dit zorgt ervoor dat u er altijd op kunt vertrouwen dat u niet alleen de rust en persoonlijke zorg krijgt die hoogstwaarschijnlijk uniek is in Coevorden, de Krim en omstreken maar ook dat u een kapsel krijgt waar u trots op kunt zijn.

Wij hebben specialisaties in verschillende nieuwe methodes en technieken voor het verven en ook voor het knippen van uw haar. Een paar van deze geweldige vernieuwende technieken zijn het knippen van uw krullen en droogknippen. Zeker de dames met krullend haar vinden het vaak moeilijk om een kapsalon met een kapper of kapster te vinden waar zij tevreden mee kunnen zijn.

Op de B-Academy in Amsterdam heb ik de kans gekregen om me te ontwikkelen in het knippen van het krullende haar. Deze school heeft mij gespecialiseerd zodat ik het haar op een manier kan knippen die zorgt dat de vorm van het kapsel beter blijft zitten en een krachtigere krul bevorderen.

De techniek van het droogknippen is wel moeilijker dan knippen als het haar nat is, maar deze methode zorgt ervoor dat wij de natuurlijke valling en vorm van het kapsel goed kunnen zien. Hier kunnen we dan de manier van knippen op aanpassen. Gelukkig is te kort geknipt haar zo verleden tijd. Beide technieken (en meer) passen wij toe als een van de weinige toe in Coevorden, de Krim en omgeving.

Maak online een afspraak

Contact