Kapsalon Dalen

Kapsalon Mooi is sinds 2016 gevestigd in Coevorden, een deskundige en professionele kapsalon waar tevredenheid en trendy kapsels centraal staan en dus op korte afstand ligt van het prachtige Dalen.

In de buurt van Dalen

Wij werken in een klein team en daarom heeft u het vertrouwen, de rust en de gezelligheid bij kapsalon Mooi die u niet snel ergens anders zult vinden in Coevorden, Dalen en omstreken. Gelegen in het centrum van Coevorden is de kapsalon goed te bereiken en altijd met voldoende parkeerplekken mocht u vanuit Dalen met de auto willen komen. Op afspraak zijn dames, heren en kinderen allemaal van harte welkom.

Ook voor aantrekkelijke arrangementen kunt u terecht bij kapsalon Mooi. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u terecht op onze website.  Of volg ons op social media. U kunt ook via whatsapp contact met ons opnemen . 06-23560577.

Kapsalon Mooi in het centrum van Coevorden

Privacy en aandacht!

Kapsalon Mooi is geboren uit een visie. Een jarenlange droom om mensen zich Mooi te laten voelen en om hun de aandacht en rust te kunnen geven die ze verdienen. Omdat wij in een klein team werken kunt u erop vertrouwen dat u een kapsel krijgt waar u blij van wordt maar ook dat u privacy en aandacht krijgt die u hoogstwaarschijnlijk niet zult krijgen in andere kapsalons in Dalen en omstreken.

Droogknippen en krullen zijn mijn specialiteit

Onze specialisaties liggen in meerdere technieken en methodes. Enkele van die technieken zijn het droogknippen en het knippen van krullend haar. Vooral mensen met krullend haar vinden het doorgaans lastig een kapsalon te vinden waar zij tevreden over kunnen zijn. In Amsterdam heb ik (Lianne) de mogelijkheid gekregen om mij onder andere te verdiepen in het knippen van krullend haar.

Dit zorgt ervoor dat wij het haar zo kunnen knippen dat het mooier zal krullen en de vorm beter zal blijven zitten. De techniek van droogknippen is dan wel een grotere uitdaging dan het knippen van nat haar, maar dit zorgt er vooral voor dat wij beter kunnen zien hoe het haar valt en kunnen wij daar het knippen op aanpassen. Ook kunnen wij hierdoor voorkomen dat het haar te kort wordt geknipt. Deze beide technieken en andere passen wij toe als een van de weinige in Coevorden, Dalen en omstreken.

Maak online een afspraak

Contact