Kapsalon Coevorden

Kapsalon Mooi is sinds 2016 gevestigd in Coevorden, een professionele en deskundige kapsalon waar tevredenheid en mooie kapsels centraal staan.

In het centrum van coevorden

Omdat wij met ons tweeen werken heeft u de rust, het vertrouwen en de gezelligheid bij kapsalon Mooi.

Voldoende parkeermogelijkheden

Gelegen in het centrum van Coevorden is de kapsalon altijd bereikbaar en met voldoende parkeermogelijkheden. Dames, curlies, heren en kinderen zijn op afspraak allemaal welkom. Ook voor mooie arrangementen kunt u terecht bij deze vaardige kapsters uit Coevorden. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u terecht op onze website. U kunt ook contact opnemen via whatsapp 06-23560577.

 

Meer dan 20 jaar kapperservaring

Mensen zich Mooi te laten voelen

Kapsalon Mooi is ontstaan uit een visie. Een droom om mensen zich Mooi te laten voelen en om hun de rust en aandacht te kunnen geven die ze verdienen.

Knippen van krullend haar en droogknippen

Wij hebben ons gespecialiseerd in meerdere technieken en methodes. Enkele van die technieken zijn het knippen van krullend haar en droogknippen. Voor veel mensen met krullend haar is het moeilijk een kapsalon te vinden waar zij tevreden over kunnen zijn. In Amsterdam heb ik (Lianne) de mogelijkheid gekregen om mij hierin te verdiepen. Dit zorgt ervoor dat ik het haar mooier kan laten krullen en de vorm beter zal blijven zitten.

Droogknippen is dan wel een grotere uitdaging dan het knippen van nat haar, maar het zorgt ervoor dat wij beter kunnen zien hoe het haar valt en daar het knippen op kunnen aanpassen. Ook voorkomt dit dat er teveel haar wordt afgeknipt. Deze beide technieken en andere passen wij toe als een van de weinige in Coevorden en omstreken.

Maak online een afspraak

Contact